Termeni și condiții

Florile sunt perisabile si nu se returneaza ele difera in functie de culoare si sezon

Indiferent de valoare la o comanda de coroana transportul in orasul Brasov costa 25 lei.

Livrari la domiciliu in localitatea Brasov iar in zonele apropiate pana in 15km de Bv transportul costa 60 lei.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Comanda

Clientul poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA 
Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI. 
Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII. 

Pretul produselor

Toate preturile aferente PRODUSELOR prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON).

Atentie !

In perioada 1. Februarie- 15. Martie preturile pot creste cu pana la 20% din cauza zilelor speciale din aceste luni.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera a fii un contract intre utilizator si www.iboflowers.ro, si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca noi ne obligam sa livram produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.
Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul magazinului dvs.

Dreptul de retragere

Florile sunt perisabile si nu se returneaza. Ele difera in functie de culoare si sezon.

Comenzile se pot efectua in functie de ce flori sunt disponibile in stoc, si in prealabil se stabileste pe telefon de comun acord, pot fi identice, sau asemanatoare cu cele de pe site.

Copyright

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea siteului www.iboflowers.ro si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.